error fb Gplus IN twitter down-arrow Email Phone Check-Mark padlock circle_arrow minus plus play_btn close Clipboard_Icon Shopping-Cart_Icon Speech_Bubble_Icon Stethoscope_Icon pharmacists menu left-arrow right-arrow facebook search cart


DEXCOMIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ


TÄMÄ DEXCOMIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ TULEE VOIMAAN 14. SYYSKUUTA 2015 JA KORVAA DEXCOMIN AIEMMAT TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT.

Tätä DexCom, Inc.:n ("Dexcom") tietosuojakäytäntöä sovelletaan Dexcomin verkkosivustoon osoitteessa https://www.dexcom.com/ ja niihin verkkosivuihin ja verkko-osoitteisiin, joille tällaiselta sivustolta on pääsy, rajoituksetta mukaan lukien DexCom Store -kauppa (yhdessä "verkkosivusto"); ohjelmistosovelluksiin, jotka ovat ladattavissa verkkosivustolta, Apple® App Store -kaupasta, muiden matkapuhelinpalveluntarjoajien sivustoilta tai muilta osoittamiltamme sivustoilta, joille on pääsy tietokoneen tai mobiililaitteen kautta ("ohjelmistosovellukset); Dexcomin tuotteisiin ("tuotteet") ja tietopalveluihimme, jotka ovat Dexcomin tuotteiden tai ohjelmistosovellusten käyttäjien saatavilla internetin kautta ja jotka mahdollistavat pääsyn Dexcomin tuotteen tai ohjelmistosovelluksen luomaan tietoon ja sen keräämisen, tallentamisen, käsittelyn, analysoinnin ja/tai siirtämisen ("tietopalvelut"); sekä mihin tahansa käyttäjälle lähettämäämme sähköpostiviestiin, jossa linkki tähän tietosuojakäytäntöön (mukaan lukien verkkosivusto, ohjelmistosovellukset, tuotteet, tietopalvelut ja kyseinen sähköpostiviesti eli yhdessä "tuotteet ja palvelut").

Viittaamme jokaiseen tuotteidemme ja palveluidemme käyttäjään joko sanoilla "sinä" tai "käyttäjä".  Jotkin Dexcomin tuotteista vaativat lääkärin määräyksen, ja tällaisia Dexcomin tuotteita saa käyttää ainoastaan henkilö, jolle lääkärin määräys oli annettu (tällaiseen henkilöön viitataan sanalla "reseptilaitekäyttäjä"). Dexcomin käyttöehdot koskevat tätä tietosuojakäytäntöä.  Termeillä, joita ei erikseen määritellä tässä tietosuojakäytännössä, on se merkitys, joka niille on määritelty Dexcomin käyttöehdoissa.  Kun käytät mitä tahansa Dexcomin tuotetta tai palvelua, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot.

Vastaanottamamme tieto

Tieto, jota vastaanotamme sinusta (johon viittaamme yhteisesti termillä "henkilötiedot"), sisältää rekisteröintitiedot, palautetiedot, tietopalvelutiedot, käyttötiedot ja johdetun tiedon:

  • "Rekisteröintitieto" on tietoa, jota sinua pyydetään antamaan rekisteröityäksesi Dexcom-käyttäjäksi sen yhteydessä, kun otat käyttöön Dexcomin tuotteen tai palvelun. Tämä tieto saattaa sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muut yhteystietosi sekä tietoa käyttämistäsi Dexcomin tuotteista sekä palveluista, mukaan lukien käyttämäsi laitteen sarjanumero.
  • "Palautetieto" on tietoa, jota lähetät meille Dexcomin tuotteiden ja palveluiden käytön yhteydessä verkkosivustomme, tietopalvelumme tai muuta kautta, ja joka koskee Dexcomin tuotteita ja palveluita tai muita meihin ja meidän liiketoimintoihimme liittyviä asioita, mukaan lukien kyseiseen tietoon liittyvä metatieto.
  • "Tietopalvelutieto" on tietoa, jota vastaanotamme ja siirrämme tuotteidemme ja palveluidemme kautta, mukaan lukien: 
    • Glukoosilukemat;
    • Jokaiseen glukoosilukemaan liittyvä tieto, joka sisältää päivämäärän, ajan ja laitteen tunnistuksen;
    • Tietopalveluihin ja ohjelmistosovelluksiin syötetty kynnystieto ja siitä seuraavat ilmoitukset;
    • Mikä tahansa Dexcom-tuotteesi luoma tai käyttämä tieto, josta tuotetaan muita tietopalvelutietoja tai joka muuten on saatavilla meille Dexcom-tuotteesi kautta, kuten teknistä tukea varten käytetty tieto;
    • Itsesi tai toisen henkilön, jonka olet nimennyt vastaanottamaan mitä tahansa henkilötietojasi Dexcomin tuotteen tai palvelun toiminnon kautta, sinusta antamasi tieto (kutsumme tällaista henkilöä nimellä "nimetty vastaanottaja").
  • "Käyttötieto" sisältää:
    • Tiedon, jonka vastaanotamme Dexcomin tuotteiden tai palveluiden yhteydessä käyttämältäsi tietokoneelta, matkapuhelimelta tai muulta laitteelta ja tiedon, jonka vastaanotamme kyseisiltä tuotteilta ja palveluita koskien käyttöäsi ja joka saattaa sisältää IP-osoitteesi sekä muuta tietokonettasi koskevaa tietoa, internet-palveluntarjoajasi, käyttämäsi selaimen sekä Dexcomin tuotteita ja palveluita käyttäessäsi tekemät asiat kuten sen, kuinka avaat ohjelmistosovelluksesi, asetuksesi ja muun toimintasi koskien Dexcomin tuotteiden ja palveluiden osa-alueiden käyttöä. 
    • Tiedon, jota vastaanotamme sinulta, kun pyydämme kolmatta osapuolta koskevia kommenttejasi tai palautettasi.
    • Tiedon, jota saatamme vastaanottaa mainostajilta ja kolmansilta osapuolilta, kun avaat mainoksia tai kolmannen osapuolen verkkosivustolle johtavia linkkejä käyttäessäsi Dexcomin tuotteita tai palveluita, mukaan lukien sivut, joilla vierailet, sekä ostoksesi ja muut tapahtumat kyseisten kolmansien osapuolien kanssa.
  • "Johdettu tieto" on tietoa, jota luomme yhdistämällä ja/tai analysoimalla henkilötietojasi tai osia niistä.

Jos jokin osa yllä kuvatuista henkilötiedoista ei paljasta henkilöllisyyttäsi tai viittaa suoraan tiettyyn henkilöön, saatamme käyttää tällaista "muuta tietoa" mihin tahansa tarkoitukseen paitsi silloin, kun sovellettava laki vaatii meitä tekemään toisin.  Jos meitä sovellettavan lain puitteissa vaaditaan käsittelemään muuta tietoa henkilötietona, saatamme silloin käyttää sitä kaikkiin samoihin tarkoituksiin kuin käytämme ja julkistamme henkilötietoja.

Käyttäjän oikeudet ja vastuu

  • Voit päivittää rekisteröintitietojasi milloin tahansa kirjautumalla sisään tilillesi verkkosivustollamme, ja suostut pitämään rekisteröintitietosi ajan tasalla koko sen ajan, kun tilisi on aktiivinen.
  • Jos haluat tarkastella, korjata, päivittää, pidättää tai poistaa meille antamiasi henkilötietoja, voit päivittää käyttäjätililläsi ylläpidettäviä tietoja verkkosivustollamme tai ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@dexcom.com.  Ilmaise pyynnössäsi selkeästi, mitä henkilötietoja haluaisit muuttaa, haluaisitko poistaa henkilötietosi tietokannastamme tai kerro meille muuten, miten haluaisit rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.  Sinua suojataksemme voimme toteuttaa ainoastaan sellaisia henkilötietoja koskevat pyynnöt, jotka voimme yhdistää pyyntöä lähettäessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja saatamme varmistaa henkilöllisyytesi ennen pyyntösi toteuttamista.  Yritämme toteuttaa pyyntösi niin pian kuin se käytännössä on mahdollista. Ota huomioon, että saatamme joutua pidättämään tiettyjä tietoja rekisterin ylläpitoa varten ja/tai saattamaan valmiiksi sellaisia tapahtumia, jotka aloitit ennen muutoksen tai poiston pyytämistä. Tietokannoissamme ja muissa rekistereissämme saattaa myös olla jäännöstietoa, jota ei poisteta.
    • Sinun tulee noudattaa sopimusehtoja.
    • Sinun tulee käyttää käyttäjälaitettasi ainoastaan Dexcomin sitä koskevan tuoteselosteen mukaisesti.
    • Jos lähetät meille tai palveluntarjoajillemme muita henkilöitä koskevia henkilötietoja, sinun tulee esittää valtuutesi tehdä niin ja sallia meidän käyttää kyseistä tietoa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Mitä teemme vastaanottamallamme tiedolla

  • Rekisteröintitieto: Käytämme rekisteröintitietoa tilisi ja sinuun sovellettavien Dexcomin tuotteiden ja palveluiden hallintaan sekä muuten alla kuvatun mukaisesti. Käytämme sähköpostiosoitettasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä koskien tiliäsi. Emme julkista mitään osaa rekisteröintitiedosta. Käytämme käyttäjätiliäsi ja rekisteröintitietojasi yhdistääksemme käyttämäsi Dexcomin palvelut ja ohjelmistosovellukset käyttämiisi Dexcomin tuotteisiin, ja nämä tiedot saattavat olla Dexcomin palveluita tuottavan henkilöstön käytettävissä.
  • Palautetieto: Saatamme käyttää palautetietoa ja välittää sitä asiakkaillemme ja kolmansille osapuolille siinä muodossa, jossa saamme sinulta sitä sekä otteina, yhdisteltynä ja anonyymina viitaten tai viittaamatta sinuun sen lähteenä. Saatamme myös käyttää palautetietoa mainoksissamme, markkinoinnissa ja muussa sekä yleisölle että liikekumppaneillemme suunnatussa viestinnässä ja sisäisessä viestinnässämme, kussakin tapauksessa viitaten tai viittaamatta sinun tiedon lähteenä.
  • Tietopalvelutieto: Keräämme tietopalvelutietoa ja tallennamme sitä palvelimillemme, käsittelemme sitä käyttämällä tietopalveluja sekä siirrämme sitä käyttäjälle ja jokaiselle nimetylle vastaanottajalle soveltuvissa tapauksissa. Saatamme käyttää tietopalvelutietoa tietopalveluidemme tuottamisen yhteydessä ja toimintojamme, hallintoamme, tuotekehitystämme, ylläpitoa ja tukipalveluita varten. Saatamme poistaa tietopalvelutiedoista sinuun yhdistettävissä olevat tiedot ja saatamme käyttää tällaista tunnistamatonta tietoa itse määrittelemiimme liiketoimintatarkoituksiin kuten tutkimukseen, kehitykseen, tuoteparannuksiin, liiketoimintoihin ja prosessin parantamiseen ja markkinointitarkoituksiin, mukaan lukien tunnistamattoman tiedon luovuttaminen kolmansille osapuolille oman määrittelymme mukaisesti.
  • Käyttötieto: Keräämme käyttötietoa ja tallennamme sitä palvelimillemme sekä käsittelemme sitä järjestelmiemme avulla ja analysoimme sitä liiketoimintatarkoituksiin. Emme luovuta kolmansille osapuolille mitään sinuun yhdistettävissä olevaa käyttötietoa (lukuun ottamatta tämän tietosuojakäytännön sallimia tietoja), mutta voimme poistaa käyttötiedoista tiedot, joista sinä olet tunnistettavissa, ja saatamme antaa tällaista tunnistamatonta tietoa kolmansien osapuolien käyttöön oman määrittelymme mukaisesti. 
  • Johdettu tieto: Saatamme käyttää johdettua tieto määrittääksemme sinulle, yleisölle tai kohdennetuille ryhmille lähetettävää tietoa, mukaan lukien pyynnöt (määritellään seuraavassa osiossa) sekä liiketoimintatarkoituksiin tämän tietosuojakäytännön soveltuvien lausekkeiden mukaisesti.
  • Henkilötiedot ja pyynnöt: Sovellettavan lain sallimissa rajoissa saatamme käyttää sinun ja nimeämiesi vastaanottajien henkilötietoja (jos sovellettavissa) määrittääksemme sen, mitä sähköpostiviestejä ja ilmoituksia lähetämme sinulle ja nimeämillesi vastaanottajille (jos sovellettavissa), mukaan lukien sähköpostiviestit ja ilmoitukset koskien tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä tilaisuuksia (viittaamme näihin sähköpostiviesteihin termillä "Pyynnöt"). Voit kieltäytyä vastaanottamasta pyyntöjä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen CustomerVoice@dexcom.com tai lähettämällä postia alla olevassa osiossa "Ota yhteyttä" ilmoitettuun osoitteeseen; voit myös sallia pyyntöjen vastaanottamisen jatkamisen koska tahansa ottamalla yhteyttä edellä mainittuihin osoitteisiin.  Pyrimme toteuttamaan pyyntösi niin pian kuin käytännössä on mahdollista.  Ota huomioon, että jos kieltäydyt vastaanottamasta meiltä markkinointiin liittyviä sähköpostiviestejä, saatamme silti lähettää sinulle tärkeitä hallinnollisia viestejä, joiden vastaanottamisesta et voi kieltäytyä. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa saatamme jakaa sähköpostiosoitteesi ja muita rekisteröintitietojasi kolmansille osapuolille, joiden kanssa meillä on sopimus sinua mahdollisesti kiinnostavien pyyntöjen tuottamisesta.  Voit kieltäytyä jakamasta tietojasi kolmansille osapuolille tällaisia tarkoituksia varten ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen CustomerVoice@dexcom.com tai lähettämällä postia alla olevassa osiossa "Ota yhteyttä" ilmoitettuun osoitteeseen.
  • Henkilötiedot ja Dexcom-kokemuksesi: Saatamme käyttää sinulle ja nimeämillesi vastaanottajille (jos sovellettavissa) kuuluvia henkilötietoja yksilöllistääksemme sinun ja nimeämiesi vastaanottajien (jos sovellettavissa) Dexcomin tuotteiden ja palveluiden käyttökokemuksen sekä tuotteissa että palveluissa näkemäsi sisällön. Saatamme hyödyntää henkilötietoja hallinnoidessamme tuotteitamme ja palveluitamme, verkkosivusto mukaan lukien, parantaaksemme liiketoimintaamme ja tuottaaksemme uusia ominaisuuksia verkkosivustolle, tuotteisiin ja palveluihin, sekä hoitaaksemme muuten liiketoimintaamme, mutta emme luovuta rekisteröintitietoja enempää kuin on tarpeen edellä mainituissa tarkoituksissa.
  • Muut kolmannet osapuolet: Osana normaalia liiketoimintaamme jaamme henkilötietoja niiden yritysten kanssa, jotka tuottavat meille palveluja tai toimintoja. Emme valtuuta tällaisia kolmansia osapuolia säilyttämään, käyttämään tai luovuttamaan henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen kuin tilaamamme palvelun toimittamiseen. Saatamme antaa henkilötietosi toiselle yritykselle Dexcomin ollessa osallisena yrityskaupassa, -fuusiossa tai -ostossa tai toiminnan lopettamisen yhteydessä.
  • Lain valvonta ja oikeudenkäyntimenettely: Käytämme ja luovutamme henkilötietoja sovellettavan lain vaatimusten mukaan, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait, ja saatamme luovuttaa henkilötietoja lakia valvovien viranomaisten tai sääntelyviranomaisten pyynnöstä, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset julkiset ja valtiolliset viranomaiset, tai kun niiden luovuttaminen on oman määritelmämme mukaan sopivaa tietyissä olosuhteissa. Saatamme käyttää ja luovuttaa henkilötietoja suojataksemme omaa ja/tai tytäryhtiöidemme, sinun tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta; suojataksemme omia tai tytäryhtiöidemme liiketoimia; toteuttaaksemme tätä tietosuojakäytäntöä; ja mahdollistaaksemme saatavilla olevien oikeuskeinojen hyödyntämisen tai rajoittaaksemme mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.
  • Tunnistamattomaksi tekeminen: Saatamme tehdä henkilötiedoistasi tunnistamattomat poistamalla tiedot, joista sinut voisi tunnistaa, ja saatamme käyttää tällaista tunnistamatonta tietoa mihin tahansa tarkoitukseen paitsi silloin, sovellettava laki ei sitä salli.
  • Muu käyttö: Saatamme käyttää henkilötietojasi myös muihin kuin tämän tietosuojakäytännön sallimiin tarkoituksiin, mutta emme ilman suostumustasi.

Mitä tapahtuu muiden kanssa jakamallesi tiedolle

  • Me emme pysty hallinnoimaan nimettyjä vastaanottajia, ja kun nimetty vastaanottaja vastaanottaa tietopalvelutietojasi, hän voi hän siitä huolimatta, että sopimus rajoittaa tietopalvelutiedon käyttöä, käyttää ja toimittaa tietopalvelutietoja toisille osapuolille ja siten rikkoa sopimuksen ehtoja. Emme varmenna meille antamiasi nimettyjen vastaanottajien yhteystietoja. Kun olen antanut yhteystiedot meille ja kunnes poista nimeämäsi käyttäjän, lähetämme tietopalvelutietoa antamaasi yhteistieto-osoitteeseen, ja olet itse vastuussa tämän tiedon oikeellisuudesta.
  • Nimeämäsi vastaanottajat saattavat jakaa henkilötietojasi Dexcomin kanssa Dexcomin tuotteiden ja palvelujen käyttöön liittyvässä yhteydessä, ja me käytämme tällaisia henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos nimeämilläsi vastaanottajilla on hallussaan henkilötietosi, valtuutat heidät täten antamaan tällaisia henkilötietoja meille jokaisen oman määrittelyn mukaisesti.
  • Kun jaat mitä tahansa henkilötietoa kolmannelle osapuolelle, mukaan lukien verkkosivustollamme linkitetyt kolmannet osapuolet, emme hallinnoi tällaista henkilötietoa emmekä sen käyttöä kolmannen osapuolen toimesta millään tavalla. Katso lisätietoja käyttöehdoista, tietosuojakäytännöstä ja muista sopimusehdoista jokaisen kolmannen osapuolen verkkosivustoilta, joille annat henkilötietojasi.
  • Voit valita tiettyjä ohjelmistosovelluksiamme glukoosilukemien ja muun henkilötiedon jakamiseen Apple Health -sovelluksessa ja muissa kolmannen osapuolen tuotteissa, jotka tallentavat kyseisiä lukemia. Kun ohjelmistosovelluksemme jakaa tällaisia lukemia ja muuta henkilötietoa, emme enää hallinnoi näitä lukemia ja muuta henkilötietoa sekä niiden käyttöä tai lukemien että henkilötiedon käyttöoikeutta, joten sinun tulee ymmärtää jokaisen kolmannen osapuolen tuotteen käyttöehdot ja sovellettu tietosuojakäytäntö, ennen kuin valitset ohjelmistosovelluksen, jonka avulla jaat henkilötietojasi kolmannen osapuolen tai sen tuotteiden kanssa.

Evästeet ja muu teknologia

Jos asut Euroopan unionin alueella, vieraile sivulla Tietoa evästeistä saadaksesi tietoa siitä, kuinka käytämme evästeitä ja muuta seurantateknologiaa liittyen käyttämiisi tuotteisiimme ja palveluihimme.

Jos asut Yhdysvalloissa tai Euroopan unionin ulkopuolisella hallintoalueella, lue alla oleva kuvaus siitä, kuinka käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita tuotteidemme ja palveluidemme yhteydessä.

  • Evästeet:  Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat suoraan käyttämällesi tietokoneelle.  Evästeet antavat meille mahdollisuuden kerätä tietoa mm. käyttämästäsi selaimesta, palveluihimme käyttämästäsi ajasta, kieliasetuksista ja muusta anonyymista selaustiedosta.  Me ja palveluntarjoajamme käytämme tätä tietoa turvallisuustarkoituksiin, navigoinnin helpottamiseen, tehokkaampaan tiedon näyttämiseen ja palveluiden käyttökokemuksen henkilökohtaistamiseen.  Käytämme evästeitä myös kerätäksemme tilastollista tietoa tuotteiden ja palveluiden käytöstä parantaaksemme jatkuvasti niiden muotoilua ja toiminnallisuutta, ymmärtääksemme kuinka niitä käytetään ja löytääksemme ratkaisuja niitä koskeviin kysymyksiin.  Evästeet antavat meille mahdollisuuden valita ne mainokset ja tarjoukset, jotka sinua todennäköisimmin kiinnostavat, ja näyttää ne sinulle käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme.

Jos et halua meidän keräävän tietoa evästeiden avulla, useimmissa selaimissa on yksinkertainen toiminta, jonka avulla voit automaattisesti poistaa evästeet käytöstä tai valita tiettyjen evästeiden tallentumisen kieltämisen tai hyväksymisen sivustokohtaisesti.  Voit myös katsoa lisätietoja tästä linkistä.  Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, saattaa tuotteiden ja palveluidemme käyttäminen olla hiukan vaivalloisempaa.  Emme välttämättä esimerkiksi pysty tunnistamaan tietokonettasi, ja sinuun tulee kirjautua sisään jokaisella vierailukerralla.

Tuotteemme ja palvelumme eivät tällä hetkellä pysty tunnistamaan tai hyväksymään selaimen seurantakieltosignaaleja. 

  • Analytiikka:  Saatamme käyttää kolmannen osapuolen analytiikkaa, kuten Google Analytics, tuotteidemme ja palveluidemme yhteydessä.  Tällaiset kolmannen osapuolen palvelut saattavat käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäkseen ja analysoidakseen tuotteiden ja palveluiden käyttöä koskevaa tietoa ja raportoidakseen aktiviteeteista ja trendeistä.  Tällaiset palvelut saattavat myös kerätä tietoa koskien muiden verkkosivustojen, sovellusten ja verkkopalvelujen käyttöä.  Saat Google Analytics -palvelua koskevia lisätietoja täältä.  Voit ladata Google Analytics -palvelun estävän liitännäisen tästä linkistä.
  • Piilojäljitteiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö:  Piilojäljitteitä (tunnetaan myös nimillä verkkojäljite ja tyhjä GIF-kuva) saatetaan käyttää joiden tuotteidemme ja palveluidemme yhteydessä muun muassa seuraamaan käyttäjien tekemiä toimia (mukaan lukien sähköpostien vastaanottajat), mittaamaan mainoskampanjoidemme menestystä ja kokoamaan tilastotietoa käytöstä ja vastausmääristä. 
  • Adobe Flash -teknologian (mukaan lukien Flash Local Shared Objects eli "Flash LSO") ja muun vastaavan teknologian käyttö:  Saatamme käyttää Flash LSO:ta ja muuta teknologiaa muun muassa kerätäksemme ja tallentaaksemme tietoa siitä, kuinka käytät tuotteitamme ja palveluitamme.  Jos et halua Flash LSO -tiedostojen tallentuvan koneellesi, voit säätää Flash Playerin asetuksia estämään Flash LSO -tiedostojen tallentumisen käyttämällä Verkkosivuston tallennusasetukset -valikon työkaluja. Voit hallinnoida Flash LSO -tiedostoja myös Yleiset tallennusasetukset -valikossa annettujen ohjeiden avulla (jotka saattavat sisältää ohjeita esim. siitä, kuinka poistetaan olemassa olevia Flash LSO -tiedostoja (viitataan sanalla "tieto" Macromedian sivustolla), kuinka estetään Flash LSO -tiedostojen tallennus koneellesi ilman lupaasi, ja kuinka (koskien Flash Player 8:aa ja sitä uudempia versioita) estää Flash LSO -tiedostot, joita ei toimita parhaillaan käyttämäsi sivuston haltija).  Ota huomioon, että Flash Playerin asetusten tai Flash LSO -tiedostojen rajoittaminen saattaa huonontaa tai estää joidenkin Flash-sovellusten toiminnan.

Kiinnostukseen perustuva mainonta:  Saatamme käyttää kolmantena osapuolena mainostoimistoja tarjoamaan sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia, kun kirjaudut sisään ja käytät tuotteita ja palveluita sekä muita verkkosivustoja tai verkkopalveluita. Tällaiset mainokset liittyvät tuotteiden ja palveluiden käyttöoikeutta ja käyttöä sekä muita verkkosivustoja ja -palveluita koskevaan tietoon.  Tätä varten kyseiset yritykset voivat sijoittaa selaimeesi tai tunnistaa sieltä ainutlaatuisen evästeen (mukaan lukien piilojäljitteet).  Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja sitä koskevista vaihtoehdoistasi, voit vierailla seuraavilla englanninkielisillä sivustoilla: Network Advertising Initiative opt out site ja Digital Advertising Alliance Self-Regulatory Program.

HIPAA

  • Saatamme vastaanottaa sinua koskevia terveystietoja, jotka ovat Yhdysvaltojen liittovaltion vuonna 1996 voimaan tulleessa laissa Health Insurance Portability and Accountability Act (“HIPAA”) määriteltyjä "suojattuja terveystietoja". Kun vastaanotamme suojattua terveystietoa, sitä koskevat HIPAA- ja HITECH-lakien vaatimukset sekä molempiin lakeihin sovellettavat säädökset.

Lisätietoa tietosuojasta

  • Lasten yksityisyyden suojaaminen verkossa: Dexcom ei salli alle 18-vuotiaiden henkilöiden suoraan tilata Dexcomin palveluita tai ohjelmistosovelluksia tai ostaa Dexcomin tuotteita. Alle 18-vuotiaan henkilön vanhempi tai huoltaja voi tehdä tilauksen alle 18-vuotiaan käyttäjän puolesta, mutta alle 18-vuotias henkilö ei saa käyttää Dexcomin tuotteita tai palveluita ilman vanhemman tai huoltajan sopimuksen ehtojen nimenomaista hyväksymistä, joissa vaaditaan muun muassa, että vanhempi tai huoltaja on vastuussa nimettyjen vastaanottajien nimeämisestä, käyttäjän laitteen yhdistämisestä Dexcomin palveluihin tai ohjelmistosovelluksiin, Dexcomin palveluiden ja ohjelmistosovellusten kanssa viestimisestä kaikin tavoin sekä sen varmistamisesta, että kaikki meidän kanssamme tapahtuva viestintä tapahtuu vanhemman tai huoltajan toimesta alle 18-vuotiaan henkilön sijaan.
  • Aikuiset, joilla on huoltaja, edunvalvoja tai muu laillinen valvoja: Dexcom ei salli sellaisten henkilöiden suoraan tilata Dexcomin palveluita tai ohjelmistosovelluksia tai ostaa Dexcomin tuotteita, joilla ei ole tarvittavaa oikeustoimikelvollisuutta olla sopimuksen osapuolena ja noudattaa sopimusehtoja. Tällaisen henkilön huoltaja, edunvalvoja tai laillisesti oikeutettu henkilö voi tehdä tilauksen sellaisen käyttäjän puolesta, jolla ei ole oikeustoimikelpoisuutta olla sopimuksen osapuolena ja noudattaa sopimusehtoja, mutta oikeustoimikelvoton henkilö ei saa käyttää Dexcomin tuotteita tai palveluita ilman huoltajan, edunvalvojan tai muun laillisesti oikeutetun henkilön sopimuksen ehtojen nimenomaista hyväksymistä, joissa vaaditaan muun muassa, että huoltaja tai vastaava henkilö on vastuussa nimettyjen vastaanottajien nimeämisestä, käyttäjän laitteen yhdistämisestä Dexcomin palveluihin tai ohjelmistosovelluksiin, Dexcomin palveluiden ja ohjelmistosovellusten kanssa viestimisestä kaikin tavoin sekä sen varmistamisesta, että kaikki meidän kanssamme tapahtuva viestintä tapahtuu huoltajan tai vastaavan henkilön toimesta alle oikeustoimikelvottoman henkilön sijaan.
  • Tietojenkalastelu: Me emme missään tilanteessa pyydä rekisteröitymistietoja ei-suojatussa tai pyytämättä lähetetyssä sähköpostiviestissä tai puhelimitse. Identiteettivarkaudet ja "tietojenkalastelun" nimellä tunnettu toiminta ovat suuria huolenaiheitamme. Tietojen turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voisimme suojata sinua identiteettivarkaudelta. Saat lisätietoja tietojenkalastelusta seuraavalta englanninkieliseltä verkkosivustolta: Federal Trade Commission.
  • Turvallisuus: Dexcom käyttää kaupallisesti kohtuullisia teknologia- ja käyttöturvallisuusstandardeja suojatakseen henkilötietoja organisaationsa sisällä. Dexcomin tuotteiden ja palveluiden kautta siirrettävät henkilötiedot siirretään salatussa muodossa.  Valitettavasti mikään tiedonsiirto- tai tallennusjärjestelmä ei ole 100 % turvallinen.  Jos sinusta tuntuu, että kanssamme käymäsi viestintä ei ole enää turvattua, ota meihin yhteyttä välittömästi alla olevan "Ota yhteyttä" -osion ohjeiden mukaisesti.
  • Linkin kolmansien osapuolten sivustoille: Dexcomin tuotteet tai palvelut saattavat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, sovelluksiin tai muihin palveluihin. Emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen, sovellusten tai muiden palveluiden tietokäytännöistä, eikä linkin lisääminen merkitse, että tuemme linkitettyä sivustoa tai palvelua. Lisäksi tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta minkään kolmannen osapuolen tietosuoja-, tieto- ja muihin käytäntöihin, mukaan lukien mikä tahansa kolmannen osapuolen hallinnoima sivusto tai palvelu, johon on linkki meidän tuotteistamme tai palveluistamme, tai kolmannen osapuolen tarjoama sovellus, sosiaalisen median alusta, käyttöjärjestelmä, langaton palvelu tai laite. Kehotamme sinua tutustumaan jokaisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön, ennen kuin luovutat henkilötietoja kolmannelle osapuolelle tai käytät sen tuotteita tai palveluita.
  • Do Not Track -tiedote Kalifornian osavaltion verkkotietosuojaa koskevan Online Privacy Protection Act -lain Do Not Track -lisäpykälän edellytyksen mukaisesti tiedotamme, että emme tällä hetkellä vastaa selaimesi lähettämiin seurannan kieltäviin signaaleihin.
  • Säilytys: Säilytämme henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten kannalta välttämättömän ajan, ellei laki vaadi tai salli pitempää säilytysaikaa. 

Tilin lopettaminen

  • Voit lopettaa Dexcom-tilisi seuraamalla verkkosivustomme asiaa koskevalla sivulla annettuja ohjeita. Seuraajat voivat lopettaa seuraamisen peruuttamalla käyttäjän sovellettavassa Dexcom-palvelussa tai poistamalla asiaankuuluvan ohjelmistosovelluksen.
  • Kun lopetat tilisi, meillä on oikeus säilyttää henkilötietojasi ja jatkaa niiden käyttämistä tämän tietosuojakäytännön valtuuttaman tavan mukaisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai lähettämällä postia alla olevassa osioissa "Ota yhteyttä" ilmoitettuun osoitteeseen, jos haluat pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Pyrimme poistamaan tietosi aktiivisista järjestelmistämme nopeasti.

Rajat ylittävä siirto

Dexcomin tuotteita ja palveluita hallinnoidaan ja johdetaan Yhdysvalloissa, emmekä ole Yhdysvaltojen ulkopuolisten osavaltioiden, maiden tai alueiden lakien ja tuomiovallan alaisia.  Henkilötietojasi voidaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikka tai palveluntuottajia, ja käyttämällä Dexcomin tuotteita ja palveluita annat suostumuksesi tiedon siirtämiseksi asuinmaasi ulkopuolelle, mukaan lukien Yhdysvallat, missä tietosuojakäytännöt saattavat poiketa kotimaasi käytännöistä. DexCom Inc. on sitoutunut käsittelemään tytäryhtiöiltään sekä Euroopan unionissa ja Sveitsissä sijaitsevilta yrityksiltä saamiaan asiakkaiden henkilötietoja Safe Harbor -periaatteiden mukaisesti. Napsauta tästä lukeaksesi DexComin asiakkaita koskevan Safe Harbor -tietosuojakäytännön.

Muutokset

Meillä on oikeus muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä julkaisemalla siitä uuden version osoitteessa www.dexcom.com/privacy-policy. Päivitettyämme tätä tietosuojakäytäntöä päivitämme myös tämän sivun yläosan tunnistetta viittaamaan käytännön viimeisimmän päivityksen päivämäärään.  Mahdolliset muutokset tulevat voimaan, kun julkaisemme päivitetyn tietosuojakäytännön verkkosivustollamme.  Kun käytän tuotteitamme ja palveluitamme muutosten jälkeen, hyväksyt päivitetyn tietosuojakäytännön.  Jos et hyväksy jotain muutoksista, voit lopettaa tilisi yllä annettujen ohjeiden mukaisesti ja päättää henkilötietojen antamisen meille.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä tai haluat "kieltää" pyyntöjen lähettämisen, voit: (1) lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen privacy@dexcom.com; tai (2) kirjoittaa meille (liitä mukaan sähköpostiosoitteesi) seuraavaan osoitteeseen:

Dexcom, Inc.
ATTN.: Privacy Officer
6340 Sequence Drive
San Diego, CA 92121, USA

Koska sähköpostiviestintä ei aina ole suojattua, älä lisää meille lähettämääsi viestiin luottokorttitietojasi tai muuta arkaluontoista tietoa.

Versio

Tämä tietosuojakäytäntö on päivätty 14. syyskuuta 2015.